top of page

Our Story

Er is een verhaal dat ons hier brengt, en misschien is dat verhaal wat ons maakt tot wat we zijn vandaag. 

our story kopya.jpg
pizza-2.jpg

We zijn begonnen om onze klanten te brengen waar we van houden en waar we gepassioneerd over zijn.
Wij geloven dat we een verschil kunnen maken omdat alles met liefde wordt vervaardigd en dat verschil wordt ervaren door uw smaak.


We begonnen onze reis als een familiebedrijf in 1995 tot 2017 onder ons andere merk en in 2017 hadden we verder ontwikkeld en is BE-JACK’S geboren om een volledig innovatief concept op de markt te brengen.
BE-JACK’S is een dynamische bedrijf en kreeg al sinds 2018 verzoeken voor FRANCHISE,
Toch hadden we gewacht voor de juiste tijd om voor te zorgen dat overal dezelfde smaak moeten zijn en dus in die periode verder en verder ontwikkelt in ons concept en, nu zullen er in 2023 de eerste nieuwe filialen openen en dus is BE-JACK’S bezig met het uitbreiden van verschillende filialen en het verder ontwikkelen.


Ons eerste doel is dat we onze smaken aan heel het land laten proeven en hiervoor hebben we nu op de startknop gedrukt om iedereen het verschil te laten ontdekken,

DISCOVER THE DIFFERENCE !!!


BE-JACK’S heeft zich dan ook bewezen aan iedereen omdat het bedrijf sinds de opening van 2017 tot heden 2022 de The Best Restaurant Winner is geworden van het Waasland met pizza’s, pasta’s en vleesschotels. Ook stonden we elk jaar op de top 3 van Oost-Vlaanderen en top 10 Belgie.


Vandaag zijn we blij om u onze heerlijke Italiaanse pizza's, Amerikaanse pizza's, pasta's, gefrituurde kippen en nog veel meer aan u voor te stellen.

VISIE & KERNWAARDEN

 Onze visie is om een restaurant te creëren dat ieders favoriet is met de rol van innovatie.
We beschikken over een ruim assortiment, omdat we onze klanten een gevarieerde keuze willen bieden van de beste kwaliteit. Dit legt ook uit dat innovatie alles betekent voor ons, en we streven ernaar om elke dag innovatiever te zijn in Be-Jacks, uiteraard met behoud van topkwaliteit. Zo komen de zaakvoerders voortdurend bij één, om nieuwe smaken, recepten te bespreken en vervolgens ook op de markt te brengen. 

ONZE MISSIE 

Onze missie is om de meest authentieke en klantgerichte zaak te zijn die er is door
een ruim assortiment van heerlijkheid te bieden, en altijd het best mogelijke product te leveren. Wij geloven dat elke gemaakte pizza met dezelfde opwinding gemaakt moet worden als de eerste pizza gemaakt. Om dit te doen, hechten we de meeste waarde aan authenticiteit, professionaliteit, en oprechtheid omdat wij geloven dat dat de kernaspecten zijn die ons dichter bij onze missie kunnen brengen. 

pizza bg.jpg

Wij besteden meer aandacht aan een unieke afwerking van onze eindproducten. Zo hebben wij bijvoorbeeld ambachtelijke pasta’s die vers worden gemaakt, traditionele Amerikaanse pizza’s die verschillen in receptuur tegenover de Italiaanse pizza’s, hot sandwich breads en nog een heleboel meer. 

bottom of page