top of page

MANAGER / FRANCHISENEMER UITBATERS GEZOCHT

Al jaren hadden we wegens ons succes van onze smaken en door 5 opeenvolgende jaren

THE BEST WINNER PIZZA, THE BEST WINNER PASTA en THE BEST WINNER VLEESSCHOTELS te zijn kregen we voortdurend de vraag voor de uitbreiding.

 

BE-JACK'S is een bewezen succesvolle concept.

In eerste instantie zullen wij met ons unieke concept richten in het Waasland, daarna over heel Vlaanderen en dan over heel Belgie.

Wil jij deel uitmaken van ons succes en wil je doorgroeien?

Ben jij ondernemersgericht en stressbestendig en heb je doorzettingsvermogen ?

BE-JACK'S heeft verschillende formules voor elk budget :​

  • ZELFSTANDIGE MANAGERS
    Je beschikt niet over de financiële middelen maar zou deel uitmaken bij de BE-JACKS FAMILY is ook mogelijk uiteraard. Dit is voor jouw ook een kans voor je ervaring op te doen en te sparen zodat je na een tijdje naar de volgende stap kan gaan als Manager Franchisenemer. ​ Wat houdt ZELFSTANDIGE MANAGER in ? *Eerst en vooral moet je ondernemersgericht en stressbestendig zijn voor je taken te kunnen voldoen. * Je wordt opgeleidt voor de volgende taken : ​ Verantwoordelijkheid van het personeel zowel het praktisch als het theoretisch gedeelte, Inpak, correct en snel laten verlopen, Planning opmaken, 2 keer in de week tekorte producten doorgeven, Iedereen op het werk zetten en verantwoordelijkheid geven voor sommige taken, Kassa opmaken, Klantenservice, Briefing met Jack, Alle werken zorgvuldig nakomen, In geval van Algemene mankementen in het filiaal moet je deze binnen de 24u oplossen en ook doorgeven, Zomervakantie ten laatste in december regelen zodat het filiaal niet in de problemen komt.
  • MANAGER FRANCHISENEMER PARTNERSHIP
    Je beschikt over eigen middelen van 50.000€ maar de totale investering is veel hoger en wil toch op een A-locatie komen. Uiteraard hebben we voor deze ook een formule. Met de opening ben je baas van je eigen zaak en begin je te verdienen. Hiervoor betaal je een bepaalde percentage van het omzet. WAT HOUDT MANAGER FRANCHISENEMER PARTNERSHIP IN ? Bij BE-JACKS gaat het niet op eerste instantie om ter meeste filialen openen, maar eerst de liefde voor het werk, de know-how, de juiste training, ondersteuning en de begeleiding op een correcte wijze geven en daarna volgt automatisch het succes. BE-JACKS zoekt enkel de beste, de meest oprechte en de meest natuurlijke personen die dan een succesvolle, gezonde bedrijf op lange termijn werken. Hiervoor moet je gemotiveerd, enthousiast, hardwerkend, goed georganiseerd, ondernemersgericht, stressbestendig en 100% achter je werk zijn BE-JACKS ondernemen en tegelijkertijd een andere baan gaat niet samen omdat je je 100% moet focussen op het merk. In dit formule zijn de taken hetzelfde als de vorige formule maar met meer verantwoordelijkheid omdat het je eigen zaak is.
  • FRANCHISENEMER UITBATER
    Je beschikt over de totale investering. Deze is afhankelijk van de locaties, groottes en het soort filiaal type; Er zijn 3 soorten FILIAAL TYPES : Corner (Take-Out/Delivery) Resto Take-Out (resto/ Take-Out/Delivery) Shopping Centers (Resto) Wat houdt Franchisenemer Uitbater in ? Je bent ondernemendgericht, stressbestendig, doorzetter, motiverend, hard werkend. Service, klant-en resultaatgericht kunnen werken Goed kunnen plannen, organiseren, briefen, communiceren en prioriteiten stellen Al je werk met liefde vervaardigen

Sollicitatie Formullier

Bestand toevoegen

Dank je! We nemen contact met je op.

bottom of page